Hair Extensions Posted: 10/15/2012 Share this page on Twitter Share this page on Facebook Share this page via email Copy the url to this page Q: Are players allowed to wear hair extensions? A: No. Because there is a plastic/metal piece that is used to attach the extension to the actual hair, a basketball player may not wear a hair extension. Rule 3-5-4-e Media Contact Todd Clark Recent Articles Bulletin Bulletin Issue #2 2026-27 11/3/2026 2026 State Boys Soccer Tournament Preview 11/2/2026 Volleyball 2026 WIAA State Boys & Girls Volleyball Tournament Preview 11/2/2026 Six Team Champions Crowned at State Cross Country Meet 10/31/2026 All News