Madison Edgewood vs Univ. School Milwkee (6/16/10)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Madison Edgewood vs Univ. School Milwkee
6/16/10 at Grand Chute, Wis. (Fox Cities Stadium)

Madison Edgewood 7 (18-9)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Kody Parman ss 
Kyle Haen cf 
Christian Wabers 1b 
Kevin Cobb dh 
Chris Anderson lf 
Joe Bate 3b 
Zach Addamo 2b/c 
Shawn Tipple rf 
Ben Young c 
  Camilo Campo pr/ph 
  Sam Wood 2b 
Tom Frick p 
  Mike Pleimling p 
Totals  26  10  20  10 
  

Univ. School Milwkee 8 (23-7)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Alex Tesensky 2b/p 
Peyton Stanford ss 
Charlie James c 
Josh Baker p/1b 
Charlie Wigdale cf 
Tommy Pennington 3b/2b 
Nathan Burke rf 
Taylor Schaefer dh 
  Joey Judge pr 
Lane Stanford lf 
Jack Minahan 1b 
  Nishad Agrawal 3b 
Totals  25  21  13 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Madison Edgewood.... 004 101 1 -  7 10  3
Univ. School Milwkee 002 103 2 -  8  5  1
-----------------------------------------

Note: 2 outs, 2 runners LOB when the game ended.

E - Anderson; Frick; Pleimling; Tesensky. DP - USM 1. LOB - ME 6; USM 9. 2B - Anderson; Addamo; Young. HBP - Parman; Schaefer. SH - Tipple 2; Burke; Judge. SF - Wabers; Tesensky. SB - Anderson; Campo; Pennington 2. CS - James.

Madison Edgewood   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Tom Frick   5.1  22  29 
Mike Pleimling L  1.1 
  
Univ. School Milwkee  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Josh Baker   5.0  18  24 
Alex Tesensky W  2.0  10 

Win - Tesensky. Loss - Pleimling. Save - None. HBP - by Baker (Parman); by Frick (Schaefer). BK - Frick.

Umpires - HP: Toby Formiller 1B: Steve Atkinson 2B: Dennis Semph 3B: Dale
Start: 6:00 pm Time: 2:46 Attendance:
Game notes: Division 2 Semifinal...ME eliminated from fourth state tournament visit... USM wins game on Tesensky's sacrifice fly in seventh inning...USM's James has a run-scoring single in the third inning and a two-run single in the sixth...ME's Young has three hits, including a double in the third.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Madison Edgewood vs Univ. School Milwkee
6/16/10 at Grand Chute, Wis. (Fox Cities Stadium)

Madison Edgewood starters: 3/ss Parman; 16/cf Haen; 11/1b Wabers; 2/dh Cobb; 18/lf Anderson; 7/3b Bate; 15/2b Addamo; 6/rf Tipple; 1/c Young; 8/p Frick;

Univ. School Milwkee starters: 11/2b Tesensky; 3/ss P. Stanford; 8/c James; 23/p Baker; 1/cf Wigdale; 17/3b Pennington; 12/rf Burke; 30/dh Schaefer; 10/lf L. Stanford; 14/1b Minahan;

Madison Edgewood 1st - Parman grounded out to p. Haen grounded out to ss. Wabers grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Univ. School Milwkee 1st - Tesensky grounded out to ss. P. Stanford singled to right field. James grounded out to 3b; P. Stanford advanced to second. Baker grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Madison Edgewood 2nd - Cobb flied out to cf. Anderson popped up to ss. Bate grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Univ. School Milwkee 2nd - Wigdale grounded out to 2b. Pennington walked. Burke fouled out to 3b. Pennington stole second. Schaefer struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Madison Edgewood 3rd - Addamo doubled to left field. Tipple singled, out at second 1b to ss; Addamo advanced to third, scored on an error by 2b. Young doubled to left field. Campo pinch ran for Young. Parman hit by pitch. Haen singled to third base, bunt; Parman advanced to second; Campo advanced to third. Wabers flied out to lf, SF, RBI; Campo scored. Cobb walked; Haen advanced to second; Parman advanced to third. Anderson singled to center field, 2 RBI; Cobb advanced to third; Haen scored; Parman scored. Anderson stole second. Bate struck out. 4 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

Univ. School Milwkee 3rd - Young to c for Campo. L. Stanford walked. Tesensky singled to center field; L. Stanford advanced to second. P. Stanford grounded out to c unassisted, bunt. James singled to left field, RBI; Tesensky advanced to second; L. Stanford scored. Baker flied out to cf; Tesensky advanced to third. James advanced to second on a balk; Tesensky scored on a balk. Wigdale flied out to rf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Madison Edgewood 4th - Addamo walked. Tipple grounded out to p, SAC, bunt; Addamo advanced to second. Young singled to left field, RBI; Addamo scored. Campo pinch ran for Young. Campo stole second. Parman walked. Haen reached on a fielder's choice; Parman out at second 2b to ss; Campo advanced to third. Wabers grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Univ. School Milwkee 4th - Young to c for Campo. Pennington walked. Burke flied out to lf. Schaefer reached on an error by lf; Pennington advanced to second. L. Stanford reached on an error by p, advanced to second on the throw; Schaefer advanced to third; Pennington scored, unearned. Tesensky popped up to 1b. P. Stanford walked. James flied out to lf. 1 run, 0 hits, 2 errors, 3 LOB.

Madison Edgewood 5th - Cobb fouled out to 1b. Anderson grounded out to p. Bate flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Univ. School Milwkee 5th - Baker grounded out to ss. Wigdale flied out to lf. Pennington singled down the lf line. Pennington stole second. Burke grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Madison Edgewood 6th - Tesensky to p. Baker to 1b. Pennington to 2b. Agrawal to 3b for Minahan. Addamo singled to shortstop. Tipple grounded out to p, SAC, bunt; Addamo advanced to second. Young singled to first base; Addamo advanced to third. Campo pinch ran for Young. Parman singled to right field, RBI; Campo advanced to third; Addamo scored. Haen flied into double play cf to c; Campo out on the play. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Univ. School Milwkee 6th - Young to c for Campo. Schaefer hit by pitch. Judge pinch ran for Schaefer. L. Stanford reached on a fielder's choice; Judge out at second 2b to ss. Tesensky walked; L. Stanford advanced to second. P. Stanford walked; Tesensky advanced to second; L. Stanford advanced to third. Pleimling to p for Frick. James singled to center field, 2 RBI; P. Stanford advanced to third; Tesensky scored; L. Stanford scored. Baker grounded out to 3b, RBI; James advanced to second; P. Stanford scored. James out at third c to 3b, caught stealing. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Madison Edgewood 7th - Wabers grounded out to 2b. Cobb walked. Anderson doubled to right field, RBI; Cobb scored. Campo pinch hit for Bate. Campo flied out to cf; Anderson advanced to third. Addamo grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Univ. School Milwkee 7th - Bate to 3b for Campo. Wigdale reached on a throwing error by p, advanced to third. Pennington walked. Burke reached on a fielder's choice, bunt, SAC, RBI; Pennington advanced to second; Wigdale scored, unearned. Judge grounded out to 3b, SAC, bunt; Burke advanced to second; Pennington advanced to third. L. Stanford intentionally walked. Addamo to c. Wood to 2b for Young. Tesensky flied out to cf, SF, RBI; Pennington scored, unearned. 2 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.